april 26

Tips om gezien te worden op Instagram

0  comments

Instagram, iedereen kent het en de meeste onder ons gebruiken het ook. Maar gebruiken we het ook efficiënt?

In de wereld van Hashtags, tweets, likes en shares, is het belangrijk om te weten hoe je social media kanalen gebruikt om je eCommerce bedrijf te laten groeien. Alles draait om gezien en gedeeld te worden. Hoe meer je gezien wordt, des te meer mensen zullen je volgen. En met meer volgers heb je een veel groter bereik en een veel groter bereik betekent meer traffic. En meer traffic  = meer conversies en meer conversies = meer omzet.

Gezien worden op Instagram is een goede manier om je bedrijf te laten groeien. Zoals het bij alle social media kanalen gaat, zijn er ook tips en tricks als het over Instagram gaat. In dit artikel van het eCommerce Café overlopen we een paar van deze tips en tricks.

Het eCommerce Café heeft ook een podcast met Instagram Nanny, Bram van Houtum. Bram kent alle ins en outs van Instagram. Als aanvulling op deze blog vergeet dat zeker de podcast niet te luisteren. Je kan hier klikken voor de shownotes!

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over eCommerce. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met eCommerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags

blogs, eCommerce, eCommerce Cafe, Instagram


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!