Hier is mijn persoonlijke eCommerce Café Podcast top 10

Na het opnemen van aardig wat podcasts vond ik het tijd om eens een stapje terug te nemen en te bekijken welke ik het best gelukt vind. Misschien geen slim idee, ik wil geen gasten tekort doen en ben stiekem blij met elke podcast. Echter wil ik er toch een paar uitlichten die naar mijn mening een stukje extra in de spotlight mogen staan.

Podcast Nr.1 Met Steven de Haan van het Spellenhuis. Niet allen omdat het de eerste was, maar omdat het heel veel inzicht geeft voor andere eCommerce ondernemers.

Podcast Nr.2 Met Cedric Muchall van KeyToe. Omdat ik waanzinnig onder de indruk was van het bedrijf KeyToe. Boeiend ondernemers verhaal.

Podcast Nr.3 Met Xander Tio van eWarehousing. Met Xander kan ik uren praten. Deze man weet wat hij zegt en dit komt altijd bij mij binnen. Top Ondernemer met veel kennis.

Podcast Nr.4 Met Dick de Zwart over e-Mailmarketing. Als Dick gaat praten dan hoor je passie en een enorme liefde voor e-Marketing en Marketingautomation.

Podcast Nr. 5 Met Frans Appel over de 5 groei drivers. Dit is was zo’n gesprek dat het borrelt om aan het werk te gaan. Frans kan zo mooi praten over Google Analytics.

Podcast Nr. 6 Met Sander Scholten over webshop overnames. Sander volg ik al vanaf het begin. Ik wilde alles weten over overnames. Was ook best zenuwachtig.

Podcast Nr. 7 Met Elmi van Cheap Outdoor. Na het live zetten van deze podcasts kreeg ik meteen een aantal verzoeken. Om nog meer van dit soort gesprekken op te nemen als met Elmi.

Podcast Nr. 8 Met Tom Verdaat over Amazon, Black Friday, Facebook. Tom is een hele goeie vriend dat maakt een gesprek ook vaak makkelijker. Oordeel zelf.

Podcast Nr. 9 Met Marco Coninx – Laatste kans voor Amazon. Marco is een echte top ondernemer, luisteren naar zijn verhaal is echt heel gaaf! Amazon is sowieso boeiend.

Podcast Nr. 10 met Lieke van der Plas – Zakelijk vloggen. Als je 24 bent, Zakenvrouw van het jaar kan worden, succesvol bent, ambitie hebt dan ben ik om. Lieke is inspirerend en leuk.

Bovenstaande lijstje is gebaseerd op mijn persoonlijke mening. Dit zijn zeker niet de best beluisterde Podcasts. Aan deze podcasts heb ik zelf hele goeie herinneringen. Dit lijstje zal snel weer veranderen, want ik heb er inmiddels een paar opgenomen die zeker ook een plekje in deze eCommerce Café Podcast top 10 thuis horen.

Nieuwste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste eCommerce ontwikkelingen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief