Wil jij groeien als eCommerce ondernemer...? Maar krijg je niet de antwoorden die je zoekt?

Ondernemers die vast zitten

Urenlang zoeken op Google

Even een probleem googlen zit er tegenwoordig niet meer in. Voor je het weet ga je op aan bergen met content zonder dat je antwoorden vind op jouw prangende vraag. Je komt nooit bij het juiste bedrijf terecht wat een antwoord heeft op jouw probleem.  

Veel omzet weinig winst

Je komt ze overal tegen! Webwinkels die heel veel omzet draaien maar nagenoeg geen winsten maken. Miljoenen aan omzet en toch verlies draaien, herkenbaar?

Je ziet alle winst verdwijnen naar grote platformen, retouren, personeel, SEA & SEO bureau's

Dure nikszeggende adviezen

Je kent ze wel. De goed bedoelde adviezen van die grote adviesbureaus. Zelf noemen ze het: Risicobeheersing, het verbeteren van bedrijfsvoering en het verkennen van mogelijke groei. Advies waar je de hoofdprijs voor betaald, waar je maanden op moet wachten, en zelf weten ze niet waar ze over praten. 

Van wie leer jij meer?

Leer jij van meer van banken?

Banken weten het  altijd allemaal zo goed te vertellen. Zij vergeten vaak wel even de kosten. Zij vergelijken jouw bedrijf direct met bol.com en als je dit nog niet bent zien ze je niet eens staan en kunnen ze dus vaak niks voor je betekenen. Adviezen van banken zijn dan ook vaak gebaseerd op kennis van hele grote bedrijven. Waarschijnlijk leer je hier niks van en kom je terug met een enorme deuk in je zelf vertrouwen. Simpelweg omdat jij nog geen Amazon of bol.com bent.

 

Leer jij meer van Google?

Vind jij tegenwoordig nog wat je zoekt op Google, of merk je ook dat Google niet meer is wat het was. Zoekresultaten van de mensen die de beste SEO pagina's hebben gemaakt. Maar zeker niet bieden wat jij zoekt, of je komt terecht op een landingspagina met die oplossingen voor jouw vergelijkt en zonder je gegevens achter te laten krijg je en leer je dus niks. 
De beste content voor jouw vind je al lang niet meer op de eerste pagina. Jammer want het was ooit zo goed. Ga je zoeken op YouTube vind je ook veel mensen die je eerst een dure opleiding proberen te verkopen voordat je überhaupt iets kan leren.

 

Leer jij meer van advies bureaus?

Zonder namen te noemen weet je precies over welke bedrijven we het hier hebben. Die bedrijven met duizenden werknemers die elke maand veilig hun salaris krijgen. Maar nog nooit een eigen bedrijf laat staan webshop hebben gehad. Zij geven geven jouw adviezen waar je maanden op moet wachten, dat tegen de tijd dat ze met deze adviezen komen de markt al compleet verandert is. 

 

Leer jij meer van familie en vrienden?

Zonder iets aan te merken op jouw vrienden of familie zal je het vast wel herkennen. Dat je adviezen krijgt van je oom die 40 jaar geleden ook ooit een winkeltje heeft gerund en wel even komt met hele goeie moderne tips van het ondernemen. Of die vriend die jouw onderneming direct vergelijkt met die van bol.com. Allemaal adviezen die heel lief bedoeld zijn maar waar je niks aan hebt.

 
Leren doe je niet van dure adviseurs

Leren en groeien doe je met de kennis van andere eCommerce ondernemers?

 • Wat krijgen VIP members allemaal bij het eCommerce Café?
 • Eén plek voor al jouw eCommerce ondernemers vragen - Alle expertise in één community
 • Een besloten community - Content niet geïndexeerd door Google - Alleen toegankelijk voor leden
 • Een inspiratiebron voor eCommerce ondernemers - Inspiratie opdoen door andere ondernemers te volgen
 • Leren van andere eCommerce ondernemers - Alleen ga je sneller, samen kom je verder
 • Aanbod van diverse trainingen - Online trainingen - Webinars - Trainingen op locatie
 • Deelnemen aan maandelijkse netwerk borrels
 • Deelnemen aan maandelijkse bedrijfsbezoeken 
 • Deelnemen aan maandelijkse online en offline trainingen op locatie
 • Deelnemen aan maandelijkse brainstormsessies via zoom of op locatie
 • Deelnemen aan maandelijkse netwerkwandelingen
 • Op de hoogte blijven van de laatste eCommerce nieuws, trends en ontwikkelingen
 • Ondersteuning van een Podcast - Podium & inspiratiebron voor eCommerce ondernemers
 • Fuck ups & successen delen met andere ondernemers

Wat is een netwerk zonder VIP's!? Bij het eCommerce Café hebben V.I.P.'s voorrang  op alle evenementen!

Alleen V.I.P. Members gaan mee op met buitenlandse trips. Dit kunnen handelsreizen naar China zijn maar ook netwerkreizen naar een warm land, of een skitrip.

Aanmelden
Maandelijkse netwerkborrels voore Commerce ondernemers

Wat zeggen andere ondernemers?

ALLE EXPERTISE AANWEZIG...

Experts in onze community:

#SEO #SEA #Maketplace #logistiek #warehousing #transport #vracht #facebook #twitter #linkedin #instagram #Pinterest #import #export #onlinemarketing #cro #presenteren #content #design #magento #shopware #shopify #wordpress #woocommerce #Amazon #bolcom #alipay #lightspeed #bigcommerce #mijnwebwinkel ##keurmerken #CMS #CRM #china #remote #HR #Finance #fiscalisten #juristen #PostNL #DPD #trunkrs #DHL #duurzaamheid #inkoop #Luchttransport #Zeevracht #retouren 

Wil jij bij de elite van het eCommerce Café horen!?   Meldt je dan vandaag nog aan!

Een Lidmaatschap kost nu €100,- per maand of slechts €1000,- per jaar. Maar wat krijg je hier toch veel voor terug. 


Redenen om jou te overtuigen!? Waarom andere eCommerce ondernemers VIP members zijn!

Laat ons jou overtuigen van de voordelen van deze besloten netwerk club!

Een plek 

Een besloten community waar eCommerce ondernemers en webshopeigenaren kennis met elkaar delen.

Experts

Omringd met allerlei experts! Alle expertise is aanwezig in de community. Waar jij ook mee bezig bent, alle antwoorden kun je vinden.

Laatste nieuws

In de online besloten community vind je het laatste eCommerce News. Maar ook de laatste trends en ontwikkelingen. Blijf vanaf nu altijd op de hoogte.

GDPR - proof

De online community is GDPR-Proof. Alle content is alleen toegankelijk voor leden. Wordt dan ook niet geïndexeerd door Google.

Fuck Ups

Ondernemers zijn groot geworden door veel fouten te maken. Waarom zou jij die fouten maken als een ander dit al voor jou heeft gedaan?

Podcast

In de podcast van het eCommerce Café kan je luisteren naar gesprekken van andere ondernemers. Kom erachter hoe  zij succesvol zijn geworden.

Events

Het eCommerce organiseert diverse evenementen iedere maand. Netwerkborrels - Bedrijfsbezoeken - trainingen. Als VIP kan je hier gratis aan deelnemen en heb je altijd voorrang. 

Trainingen

Trainingen kunnen online en offline gevolgd worden. Blijf op de hoogte via de community voor de evenementen.  De meeste trainingen zijn gratis voor Stamgasten.

Netwerk

In de online community maak je heel gemakkelijk contact met andere eCommerce ondernemers en experts. Via onze speciale app kun je chatten.

Overtuigd!?  Welkom V.I.P. member we verheugen ons al op jouw komst bij een van onze netwerkborrels!

Het eCommerce Café heeft als doelstelling om een online community te bouwen met 50.000 eCommerce ondernemers. Als VIP maak je natuurlijk ook gebruik online community.

eCommerce Café VIP's

Stamgast - Serial Entrepreneur


"Het lidmaatschap van eCommerceCafé is interessant vanwege de expertise die je onderling kan uitwisselen. Vraagstukken die je normaal gesproken alleen via try-and-error kan oplossen kan je gewoon in de groep zetten en vervolgens een onderbouwd verhaal van een andere "Stamgast" horen. Ook tips en ideeën komen regelmatig voorbij zodat je alleen al aan meerwaarde het lidmaatschap er dubbel en dwars uithaalt. Ik vind het top!"

Alderd Froolik, Fly by Space

Stamgast - eCommerce ondernemer


"Ik ben lid geworden van het e-commerce café omdat het een unieke community is met mensen die daadwerkelijk met dezelfde uitdagingen zitten, elkaar begrijpen en bereid zijn elkaar te helpen. In tegenstelling tot bij veel businessclubs wordt je hier niet ‘lastiggevallen’ door allerlei leden die iets aan je proberen te verkopen maar wordt je daadwerkelijk door andere ondernemers geïnspireerd. Hier ben ik graag onderdeel van."

Stan Verhoeven, Co founder Etrias

eCommerce Café App

Alles werkt met een geweldig handige App

 1. Een besloten netwerk in je handpalm. Altijd op de hoogte blijven van de laatste eCommerce ontwikkelingen.
 2. Discussies volgen vanaf je telefoon. Een handige app waarmee je continue in contact staat met andere ondernemers.
 3. Een chatfunctie waarmee je gemakkelijk contact kan leggen met andere eCommerce ondernemers. 
 4. Aanmelden voor events gaat heel gemakkelijk
Xander Tio - eWarehousing

V.I.P. Member - Warehouse expert


"DE plek voor professionals in de e-commerce of aan e-commerce verwante branches.

Het is heerlijk om een plek te hebben waar je informatie kunt halen zonder directe verplichten of je bezwaart te voelen dat je een tegenprestatie moet leveren. En mocht je meer informatie nodig hebben dan kan je een professional uit het vakgebied direct benaderen.

Voor mij als ondernemer uit de efulfilmemt is het ideaal om op de hoogte te blijven van wat er in de markt speelt zonder direct allerlei beurzen of seminars te moeten bezoek.
Ideaal voor iemand zoals ik die graag echt zijn eigen tijd wenst in te delen en pas meer commitment aangaat als er echt zaken spelen.

Het eCommerce Café is voor mij de ideale plek waar on- & offline echt samenkomt. De plek waar kansen, bedreigingen en ontwikkeling in de e-commerce markt besproken worden op een hele prettige manier op een moment waarop het mij schikt.

Xander Tio,  Founder eWarehousing

Ja ik word V.I.P. Member bij het eCommerce Café en ik wil heel graag de rest ontmoeten

Een VIP member lidmaatschap kost €100,- per maand of €1000,- per jaar. VIP Members hebben een eigen groep in de community en kunnen mee naar buitenlandse trips en een jaarlijks diner.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat kost het na 30 dagen?

Wat zijn stamgasten?

Zijn er regels binnen de community?

Ik ben eigenaar en ik wil graag dat een aantal personeelsleden lid worden, kan dat?

Header

Ecommerce Cafe

Rotary / Lions

Retail-trends

EMERCE

BNI

Kosten per jaar

€500,-

750,- tot €5000,-

€327

€124,-

€1020,-

Laatste Nieuws, trends & ontwikkelingen

Besloten online Community

Bedrijfsbezoeken

Gratis Netwerkborrels

Gratis bedrijfsbezoeken

APP

Gratis Maandelijkse Trainingen

Gratis Brainstorm-sessies

Gratis Netwerk wandelingen

eCommerce Café VIP's

Zet het drankje maar vast klaar want ik word VIP member van het eCommerce Café! #makeithappen

Super gaaf dat je VIP wilt worden van het eCommerce Café en al jouw kennis wilt delen met andere leden van het eCommerce Café. We zien graag bij een van onze bijeenkomsten en ik bel je snel!

© 2020 eCommerce Café. All rights Reserved  |  Disclaimer