maart 30

Kennen jullie het verhaal van ‘Ring deurbel’?

0  comments

Je zal ze wel eens gezien hebben. Misschien heb je er zelf één cadeau gekregen. Ik heb het over de deurbel camera van Ring. De deurbel camera van Ring was één van de populairste producten op Amazon het afgelopen jaar.

Maar wat de meeste waarschijnlijk niet weten is dat Ring eigendom is van Amazon zelf. Mensen waren al nerveus met de gedachte dat Alexa alles kon horen. Nu komt er nog eens de gedachte bij dat Amazon ook kan zien wanneer je het huis verlaat en terug komt. Meer en meer worden er vraagtekens gezet met de monopoly van de tech reuzen zoals Google, Facebook en Amazon.

In dit artikel gaan we het hebben over hoe Amazon zijn dominante positie in de e-commerce gebruikt, vaak onethisch of zelfs illegaal om een monopoly te creëren op huis beveiliging. Om ervoor te zorgen dat zij het enige bedrijf zijn die alles horen en zien wat er zich in je huis afspeelt.

De eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die ervaring hebben met Amazon. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt!

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!