april 6

Jouw eCommerce Bedrijf verkopen voor veel geld

0  comments

Voor ik aan de blog begin wil ik even een kleine mededeling plaatsen. Ben jij of ken jij een ondernemer die zijn of haar eCommerce bedrijf voor veel geld verkocht heeft? Of misschien iemand die van plan is om zijn eCommerce onderneming te verkopen. Neem dan even contact op met Dries de Gelder via de community.

Iedereen die een eCommerce onderneming heeft speelt wel eens met de gedachten om het te verkopen. Er zijn zelfs veel ondernemers die een onderneming starten met als doel het uiteindelijk voor een aardige duit te verkopen. Maar hoe doe jat precies? En waar kan je terecht voor je bedrijf te verkopen? In deze blog van het eCommerce Café kom je het te weten. Wij leggen uitgebreid uit hoe je jouw onderneming aantrekkelijk maakt voor kopers en waar je op moet letten als je besluit om je bedrijf te verkopen.

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over eCommerce. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met eCommerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!