maart 25

Je eCommerce financiën op orde

0  comments

Spaarvarken

Om je e-commerce business te laten groeien moet je uw financiën op orde hebben. In deze blog geven we een paar tips en tricks hoe je jouw e-commerce financiën op orde krijgt.

E-commerce wordt heel anders bekeken door de financiële sector dan bijvoorbeeld een gewone onderneming. De cash-flows in e-commerce ondernemingen zijn heel onregelmatig. Vaak drijven e-commerce bedrijven handel in meerdere landen en zijn daardoor ook onderhevig aan andere wetten en regels die gelden in die landen. En dan komt er ook nog eens bij dat veel mensen niet precies weten wat e-commerce is. Vooral bankiers en dan bedoel ik echt de bankiers die in een stenen kantoor zitten. Banken zijn berucht om niet mee te gaan in de tijd. Zeker als je kijkt naar banken in Nederland en België. Zij voelen zich het comfortabelst in hun oude gewoontes.

Dit zorgt er wel voor dat je als e-commerce ondernemer soms wel tegen muren aanloopt als je op zoek gaat naar financiering bij een bank. In dit artikel geven we een paar tips en tricks hoe je hier mee kan omgaan.

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over de verschillende mogelijkheden om je financiën op orde te krijgen. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met e-commerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!