mei 20

Is SMS marketing geschikt voor uw webshop?

0  comments

SMS marketing voor jouw webshop

Als eCommerce ondernemer ben je constant aan marketing aan het denken. Marketing is nu eenmaal een belangrijke tool voor elke onderneming, zowel in eCommerce en een traditioneel bedrijf. Er zijn veel marketing manieren, e-mail marketing, video marketing en noem maar op. SMS marketing daarin tegen wordt wel eens vergeten. In België bijvoorbeeld wordt het gezien als iets wat mensen wel eens vervelend kunnen vinden.

Soms gaat dit inderdaad het geval zijn, maar dat geldt ook voor e-mail marketing, video marketing, eigenlijk eender welke vorm van marketing. Er gaan altijd klanten zijn die ‘allergisch’ zijn aan eender welke vorm van marketing. En toch denken veel van ons nog in België, ik weet niet zeker hoe het in Nederland gezien wordt, dat het een grote NEEN is voor SMS marketing.

In dit artikel gaan wij een aantal vragen opsommen om te achterhalen of SMS marketing bij jouw eCommerce bedrijf past. Als je op één van deze vragen ‘ja’ antwoord dan kan je zeker eens experimenteren met SMS marketing.

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over eCommerce. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met eCommerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags

blog, marketing tips, SMS marketing, sms marketing tips


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!