maart 26

Hoe krijg je aandacht van de pers?

0  comments

Ik denk dat de meeste onder ons wel weten hoe belangrijk traffic is. Veel traffic richting je webshop genereert meer sales. Meer sales = meer omzet. En daar doen we het toch voor, toch? En aandacht van de pers is daar een goed hulp middel voor.

Er zijn verschillende manieren om traffic te genereren. In deze blog gaan we het hebben over hoe je de aandacht van de pers kan trekken. Want pers aandacht is een heel goede manier om traffic naar je webshop of e-commerce onderneming te krijgen. Mainstream nieuws websites krijgen dagelijks enorm veel bezoekers. Als er een artikel geschreven wordt waar je in vermeld wordt is een enorme boost voor je traffic.

Dit kan je zelfs voor elkaar krijgen zonder ooit zelf een journalist te contacteren. Hieronder geven we een aantal tips en tricks hoe je aandacht van de pers kan krijgen.

Drie punten waarom aandacht van de pers goed voor je bedrijf is, zijn de volgende:

  • Je krijgt backlinks
  • Meer autoriteit
  • Een goede en effectieve manier om traffic naar je webshop of website te krijgen

Een backlink krijgen op een nieuws website met een hoog aantal bezoeker is enorm goed voor je SEO. Dit zal uiteindelijk ook invloed hebben op je conversies.

Een volledig artikel is natuurlijk het beste wat je kan overkomen. Maar meestal gaan het quotes zijn en een kleine highlight met een backlink. Maar zelfs een quote met een backlink heeft een zeer goede invloed op traffic richting jouw website/webshop.

De eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die ervaring hebben met pers aandacht en journalisten. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt!

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!