mei 20

Hoe kan je geld verdienen met een website, zonder producten te verkopen

0  comments

Geld verdienen met je website

Met een website heeft iedereen de mogelijkheid om geld te verdienen, zolang ze tijd en moeite erin willen steken. Zelfs als je nog niet klaar bent om effectief iets te gaan verkopen. In dit artikel delen we 8 manieren hoe jij met jouw website een (passief) inkomen kan genereren.

Een website gaat niet op 1 dag een goud mijn worden. Zoals het met alles gaat met geld verdienen, moet je er tijd insteken, geduldig zijn en volhardend zijn. Het is goed mogelijk dat je de eerste weken/maanden helemaal geen opbrengst gaat zien. Maar als je volhoud en doorzet dan zal na verloop van tijd het geld binnenstromen.

Zoals de titel zegt, zonder producten te verkopen, wil ik wel even een kleine disclaimer neerzetten. Deze tips kan je ook gebruiken en toepassen op webshops of in combinatie met webshops.

Even een klein overzicht welke tips aan bod komen.

  • Affiliate Marketing
  • Verkoop je websites
  • Verkoop gesponsorde posts
  • Tips

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over eCommerce. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met eCommerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags

affiliate marketing, blog, fooienpot, geld, geld verdienen, monetize, tip jar, tips, website, website flipping


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!