maart 31

Hoe creëer je de beste content voor jouw webshop

0  comments

Content writing

De dag van vandaag heeft content veel meer invloed op je website of webshop dan pakweg 10 jaar geleden. Maar hoe begin je eraan. Want laten we eerlijk zijn een ondernemer is niet altijd bezig met content creatie en niet iedereen heeft het budget om er iemand voor in dienst te nemen.

In dit artikel vertellen we je hoe je geweldige content kan maken of laten maken voor jouw webshop of website. Veel onder ons zullen denken, de content writer moet een expert zijn in de niche waarvoor hij schrijft. Gelukkig is dit niet waar. Het zou je enorm veel tijd en geld kosten om voor elk artikel of stuk content wat je wil plaatsen een expert voor moet in huren.

Als ik mijzelf als voorbeeld neem. Gaande weg kom ik meer en meer te weten over eCommerce. Maar voor ik begon te schrijven voor het eCommerce Café had ik ‘zero knowledge’ over het onderwerp. Maar dit hield mij niet tegen om leuke artikels te schrijven. Voor Corona was ik zelf niets aan het doen met schrijven, mijn expertise ligt in Contact Centers en dan in de Work Force Management afdeling. Maar zoals het voor iedereen het geval is heeft Corona een effect gehad op mijn leven. Eerst zag ik het negatief, geen job, niets voor handen. En dan ga je diep in jezelf kijken wat je precies kan en wat je verborgen of vergeten skills zijn. Voor mij was dat vertalingen en subtitels, iets wat ik in mijn tienerjaren deed. Om een lang verhaal kort te maken. Ik ben begonnen hier bij het eCommerce Café om transcripten te maken van de podcasts, deze om te zetten in een blog artikel op WordPress. En nu schrijf ik dagelijks blogs over eCommerce.

De eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die ervaring hebben met content writing en content marketing. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt!

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!