maart 29

Het gevaar van Black Hat Amazon Diensten.

0  comments

Er zijn veel Black Hat Amazon diensten. De oorsprong van velen ligt bij de werknemers binnen Amazon zelf, die deze rapporten verkopen. In dit artikel overlopen we een paar van deze onwettig diensten die beschikbaar zijn.

Sommige van deze diensten die wij hier gaan bespreken zijn het resultaat van het onrechtvaardig monster dat Amazon gemaakt heeft (bijvoorbeeld het rapport om erachter te komen waarom je account je account geschorst is). Dan heb je ook nog de dienst waar je persoonlijke informatie kan verkrijgen over een reviewer. Hier kunnen we best wel wat ethische vraagtekens bijzetten.

Het eCommerce Café steunt deze diensten NIET. Dit artikel is puur informatief.

ASIN Rapport

Een ASIN-rapport is een lijst van de keywords die sales en views genereren voor uw product. Deze rapporten verschillen heel erg van de White Hat Reverse-ASIN rapport die je bijvoorbeeld in de Helium 10 tool hebt. De Reverse-ASIN laat je zien voor welke keywords je een goede ranking hebt. Het ASIN-rapport zelf laat zien welke keywords effectief sales genereren.

De eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die ervaring hebben met Amazon. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt!

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!