Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bedrijfsbezoek Yellow Wings Teugen (Netwerk Event, Flightsimulator)

24 februari @ 14:00 - 17:00

Teambuilding en gedragsanalyse in een cockpit

Bedrijfsbezoek bij Yellow Wings

Uitleg door Rob van Viegen zelf over teambuilding en gedragsherkenning in teams. We mogen een kijkje nemen in de cockpit die hij zelf gebouwd heeft. We sluiten af met een hapje en een drankje. Mooi moment om te netwerken. In de loods van vliegveld Teugen.

Teambuilding in een vliegtuig? Hoe werkt dat?

Team ontwikkeling bij Yellow Wings is opgezet als serious game. De trainingen zijn bedoeld om teams in heel korte tijd te helpen veel over zichzelf te ontdekken, te leren zonder fouten te communiceren en optimaal samen te werken, structureel kennis en expertise te delen en gebruik te maken dan menselijks softskills.

Je leert veel over je eigen kwaliteiten en talenten in een heel andere situatie dan normaal. Talenten die je ontdekt kun je heel bewust inzetten ten gunste van je team en jezelf. Je kunt nog veel beter worden in datgene waar je van nature al goed in bent! Wat je nodig hebt is meer training en praktijkoefening. Hoe beter jij wordt, hoe meer plezier je er zelf in hebt, maar je team ook!

Als je team optimaal gebruik maakt van de talenten van alle leden, dan gaat de teamprestatie omhoog en het werkplezier ook! Welke talenten zouden er bij jou tijdens deze teambuilding naar boven komen? In de evaluatie geef je als team vast een voorzet, die je daarna echt goed moet uitwerken.. Teambuilding werkt geweldig als je meteen aan de slag gaat met doorvoeren van veranderingen! Het gevolg? Het werk wordt nog leuker en de resultaten nog beter. Het sleutelwoord voor blijvende verandering is discipline. Teambuilding is de opmaat om als team effectiever te worden. En dan verandert alles…..

Let op!! Hier geleden strenge Corona Regels!! Max 30 bezoekers! Warm aankleden want ontvangst gebeurd voor groot gedeelte in de loods (tussen de vliegtuigen).

Bij binnenkomst in de hangar, handen ontsmetten bij de ingang. Niet zelf koffie/thee pakken, dat wordt gedaan door ons. Kopjes zelf in de afwasbak zetten. Hetzelfde geldt ook voor andere consumpties.

Bij betreden van de ruimte voor Air Traffic Control of cabine/cockpit, bij de ingang opnieuw handen ontsmetten. In de cockpit en bij ATC niets aanraken, alleen kijken

Maximaal 3 mensen bij ATC tegelijk naar binnen en 2 in de cockpit

In de hangar altijd 1,5 meter afstand houden

Proeflidmaatschap voor €5,- van het eCommerce Café proberen?

Wil je gratis mee naar dit bedrijfsbezoek? Start dan een proefabonnement voor slechts €5,-!

https://checkout.ecommercecafe.nl/checkout/stamgasten

Organisator

eCommerce Café Events
Site:
https://ecommercecafe.nl

Locatie

International Airport Teuge
De Zanden 11c
Teuge, GE 7395 PG Netherlands
+ Google Maps