Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek Enschede – MrWheelson – Autofinancier – Ikwilvanmijnautoaf.n

20 januari @ 15:00 - 18:00

Bedrijfsbezoek Enschede – MrWheelson – Autofinancier – Ikwilvanmijnautoaf.nl

Mr Wheelson – ikwilvanmijnautoaf.nl – de autofinancier

We gaan naar Enschede. Hier bezoeken we 3 verschillende bedrijven. Deze 3 zijn stuk voor stuk trendsetters voor de autobranche. We worden ontvangen door Bas Oude Luttikhuis, en we sluiten af met een pizza en een drankje. Dan krijg je wat inzichten van Mr Wheelson, ikwilvanmijnautoaf.nl en de autofinancier. Je kan alles vragen en bekijken. Max 20 ondernemers (iets met Corona).

Mr Wheelson

De hoogte van de kosten voor mobiliteit komen op de tweede plaats na de kosten voor wonen. Je moet deze investering doen, terwijl je hier vaak niet veel ervaring mee hebt. Doordat je er weinig kennis over hebt is het vaak ook een wereld die je niet vertrouwt. Wij willen deze wereld vertrouwder maken en transparanter. Grenzen laten vervagen en kopers en verkopers uit deze hele wereld bij elkaar brengen. Het moet eenvoudig zijn om een auto die in het buitenland wordt aangeboden te vergelijken met een auto die bij een Nederlandse dealer staat. Daarom zie je op MrWheelson all-in prijzen. Inclusief transport, fiscale verplichtingen zoals BPM en minimaal een jaar garantie. Geen zorgen achteraf, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor.

De Auto Financier

Door de samenwerking met meerdere geldverstrekkers slaagt De Autofinancier er vrijwel altijd in om voor u een passende aanbieding te vinden. De Autofinancier zoekt voor u een geldverstrekker die de beste leenvoorwaarden en een aantrekkelijke rente voor u heeft.

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Wie kent ze niet. Iedereen heeft wel eens de commercial gehoord. Dat irritante deuntje. Maar waarom zijn zij nu zo succesvol? Jij kan het allemaal horen op 12-oktober-2020 in Enschede.

Wie is Bas Oude Luttikehuis

Een fantastische kerel die ondernemerschap uitstraalt. Als je me niet gelooft bekijk dan even onze eerder opgenomen podcast, waar ik op bezoek was bij Mr Wheelson.

Bas is MrWheelson, maar ook Bas Oude Luttikhuis. Geboren in 1974 tussen een autowerkplaats en Shell benzinestation. Zijn eerste baantje als tiener was dan ook hulpje in de werkplaats in het autobedrijf van zijn vader. Daarna heeft hij de wereld van de auto’s nooit kunnen verlaten. Wel heeft hij hem overgoten met een sausje van online zaken doen en marketing. Zo heeft Bas na zijn HBO studie Commerciële Economie enkele jaren in Amsterdam bij een databasemarketing bureau gewerkt en was hij eigenaar van een autobedrijf dat gespecialiseerd was in de verkoop van nieuwe auto’s en het importeren van auto’s uit de VS. De afgelopen 10 jaar heeft meegebouwd aan nationale en internationale Dealerdirect labels zoals ikwilvanmijnautoaf.nl, sellingthecar.com en ichwillmeinautoloswerden.de.

Zijn passie is om op een slimme manier klantgerichtheid en gastheerschap te combineren met de mogelijkheden die het moderne internetlandschap bieden. Met MrWheelson brengt hij alle ervaring samen die hij de afgelopen jaren tijdens zijn studie en praktijkervaring heeft opgedaan.

Andere Events van het eCommerce Café

Naast de maandelijkse netwerkborrel kan je als Stamgast ook diverse trainingen volgen, mee gaan naar bedrijfs bezoeken. Maar ook brainstorm avonden, proeverijen, zakelijk speeddaten, en nog veel meer. Bekijk alle eCommerce Cafe Events.

Stamgasten

Stamgasten (leden van het eCommerce Café Netwerk) aanmelden via de community.

Organisator

eCommerce Café Events
Site:
https://ecommercecafe.nl

Locatie

Josink Maatweg 43
43 Josink Maatweg
Enschede, Overste 7545 PS Netherlands
+ Google Maps