mei 16

Een handboek schrijven voor kleine bedrijven

0  comments

Een handboek voor werknemers. De meeste onder ons zullen het wel al onder ogen hebben gehad, maar er zullen er niet veel zijn die het ook effectief geschreven hebben. Het is een handige tool voor bedrijven van alle maten. In deze blog gaan we ons focussen op een handboek voor kleine bedrijven.

Van zodra je meerdere mensen voor je hebt werken is het cruciaal dat je ook effectief een handboek hebt. Dit maakt de onboarding gemakkelijker voor new-hires en het zorgt ervoor dat je basis richtlijnen hebt waar iedereen zich aan moet houden. En je kan er de veel gestelde vragen in opnemen zodat je werknemers die altijd kunnen raadplegen.

De kunst voor een goed handboek te schrijven is om er voor te zorgen dat het niet saai is en gemakkelijk leest. Dit is het beeld wat veel onder ons zullen hebben, een handboek is saai om te lezen en is meestal veel te lang. In de meeste gevallen zal dit wel correct zijn als je een handboek onder ogen hebt gekregen van grotere bedrijven, veel legale termen, alles heel strikt en meestal enorm lang. Wat ook wel normaal is voor een groter bedrijf aangezien er met veel rekening moet worden gehouden en dan heb je niet de vrijheid die een klein bedrijf heeft om hun handboek ‘fun’ te maken.

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over eCommerce. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met eCommerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags

blog, eCommerce, eCommerce Cafe, employee manual, handboek, handboek voor werknemers


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!