maart 23

E-commerce platformen aangeraden door eCommerce Café leden.

0  comments

e-commerce platformen

Gisteren (22/03/2021) hadden wij een blog online gezet over e-commerce platformen. En tot ons genoegen kwam daar best wel wat reactie op. Op basis van de feedback die wij gekregen hebben. Hebben wij besloten om een extra blog hierover te schrijven. Mede door een kleine fuck up in de planning die ik opgesteld hadden, tellen tot vijf kan soms moeilijk zijn.

Een e-commerce platform kiezen dat is iets wat iedere e-commerce ondernemer op een gegeven moment moet doen. Tenzij je alles van scratch opzet, maar laten we eerlijk zijn. Er zijn maar een handvol mensen die dat kunnen en daar ook de tijd voor hebben. Als ondernemer heb je vaak tijd te weinig, laat staan dat je tijd hebt om een volledige webshop van scratch te bouwen. Om die reden hadden wij besloten om een blog te schrijven over de beste e-commerce platformen om onze leden te helpen in hun zoektocht. In deze blog kom je meer te weten over de e-commerce platformen die onze leden aanraden en zelf gebruiken. Zo raad Frank Brinks persoonlijk Lightspeed aan. Tom de Schutter kwam met Shopware 6. En natuurlijk had Maarten Soetens een aantal aanraders. Maarten weet waar hij het over heeft zoals je kan zien in de podcast die wij met hem hebben opgenomen. Moest je de podcast nog niet geluisterd hebben, klik dan hier voor de shownotes.

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over de verschillende e-commerce platformen. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met e-commerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!