maart 22

E-commerce platform kiezen.

0  comments

undefined

Je besluit om te starten met je eigen webwinkel. Eén van de belangrijkste vraagstukken zal zijn, welk e-commerce platform moet je kiezen. En waar moet je op letten als je deze keuze maakt. Er zijn talloze e-commerce platformen en die hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Welk platform het best bij jou past hangt van een aantal factoren af. Waar moet het platform aan doen? Welke functionaliteiten heeft het? Wil je het werk volledig uit handen geven of wil je het zoveel mogelijk personaliseren. Wat is je budget voor investeringen? Noem maar op, er is niet één super platform. Afhankelijk van wat jij wil, zal de sleutel zijn voor de perfecte keuze. In deze blog overlopen we de beste e-commerce platforms van 2021. En waar je op moet letten als je een keuze gaat maken. Hieronder kan je een klein overzicht zien, dat je als start punt kan gebruiken.

Overzicht e-commerce platformen

  • Best overall: BigCommerce.
  • Beste voor kleine ondernemingen: Wix.
  • Beste voor start-ups: Squarespace.
  • Best voor grote ondernemingen: Magento.
  • Beste voor Dropshipping: Shopify.
  • Best in opzichte van gebruiksvriendelijkheid: GoDaddy.

Dit kan je als start referentie gebruiken. In de blog in onze besloten community gaan wij hier dieper op in. Vertellen je wat de voor- en nadelen zijn. Een korte omschrijving van elk platform en een link naar de website. Na het lezen van deze blog kan jij een geïnformeerde beslissing maken over welk platform het best bij jou past!

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over de verschillende e-commerce platformen. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met e-commerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!