april 6

De voor en nadelen van seizoensproducten

0  comments

In dit artikel kom je  te weten welke risico’s seizoensproducten met zich meebrengen en wat de potentiële beloningen zijn als je toch beslist om je in seizoensproducten te verdiepen.

Jullie zullen het allemaal wel meegemaakt hebben in november. Je loopt in de supermarkt en alles ziet er normaal uit. De week daarna ga je weer naar de supermarkt en het lijkt of je het Kerstdorp van de Kerstman binnenloopt. De start van het Kerstseizoen. Het lijkt wel of het ieder jaar vroeger en vroeger begint.

Nu de lente aangebroken is of toch in de meeste landen. Hier hadden wij gisteren nog wat lichte sneeuw. Maar zelfs met de lichte sneeuw hunkeren wij al naar het BBQ-seizoen en wij zullen wellicht niet de enige zijn. De vrouw des huizes was zelfs zo optimistisch dat ze al wat BBQ-vleeswaren had besteld in de hoop vandaag het BBQ-seizoen te starten.

Jullie zullen je wel afvragen waarom ik over BBQ en Kerst aan het vertellen ben. Wel, in deze blog gaan we het hebben over de voor- en nadelen van seizoen producten. En met de lente en de eerste zon rond de hoek zijn BBQ-artikelen een goed voorbeeld. Het hadden ook paaseieren kunnen zijn aangezien Pasen net voorbij is. Maar ik heb spijtig genoeg geen chocolade-eieren mogen rapen. De Paashaas had besloten mij over te slaan dit jaar.

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over eCommerce. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met eCommerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!