maart 19

De beste tools voor beginnende Amazon verkopers

0  comments

Sinds de doorbraak van Amazon NL is verkopen op Amazon populairder dan ooit in Nederland. Maar wanneer je aan je avontuur begint merk je al snel dat het overweldigend kan zijn. En dan komt er ook nog eens bij kijken dat je tegen een enorm aantal ondernemers moet concurreren. Op Amazon is het voor iedereen mogelijk om een degelijk en stabiel inkomen te genereren. Om de beginnende Amazon ondernemers in het eCommerce Café te helpen kan je hieronder een lijst vinden van tools die je Amazon avontuur gemakkelijker zal maken. De tools in deze lijst hebben een kleine omschrijving zodat je weet wat deze doen en waarvoor ze gebruikt worden. Voor elke tool zal er ook een link richting de website zijn zodat je de volledig specs en features kan bekijken.

Als je op Google zoekt kom je op enorm veel resultaten en het is niet altijd even duidelijk welke tools voor beginners zijn en welke tools meer voor gevorderden zijn. Deze lijst is specifiek voor ondernemers die gaan beginnen aan hun Amazon avontuur. Alvast veel lees plezier en veel succes gewenst in al jouw ondernemingen op Amazon!

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die ervaring hebben met Amazon. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met e-commerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!