april 1

BigCommerce of Shopify

0  comments

BigCommerce vs Shopify

Zoals jullie al konden lezen in eCommerce plaform kiezen. Is het kiezen van een eCommerce platform één van de eerste dingen die je moet doen als je een webshop begint. In dit artikel gaan we iets dieper in op twee grotere eCommerce platformen. Namelijk BigCommerce en Shopify.

Wij hebben gekozen om dieper in te gaan op BigCommerce en Shopify is omdat deze twee het populairst zijn met webshop owners. Dus je bent gestart met je webshop, proficiat. Nu, welke van deze twee moet je kiezen? Veel hangt af van wat jij precies nodig hebt. In dit artikel in onze community zal je meer te weten komen over de platformen.

BigCommerce is opgericht door twee Australiërs, Eddi Machaalani en Mitchell Harper in 2009. In het begin was het een gehost winkelkarretje. Ondertussen is het uitgegroeid tot een uitgebreid SaaS-platform.

Shopify was één van de eerste eCommerce platformen op de markt. Opgericht in 2004 door Tobias Lütke, Daniel Weinand en Scott Lade. Zij hadden een online winkel gestart voor snowboard artikelen. Maar toen ze op zoek gingen naar een eCommerce platform op de markt waren ze niet tevreden met de platformen die op dat moment op de markt waren. Zo hadden ze besloten om hun eigen platform op te richten en twee jaar later was Shopify geboren.

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over de verschillende e-commerce platformen. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met e-commerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!