maart 18

Beste tools voor Amazon Trading

0  comments

Als je op Amazon handelt, kan het wel eens overweldigend overkomen. Een massieve marktplaats, met enorm veel potentieel. Maar hoe begin je er aan en zijn er tools die je kunnen helpen om je avontuur te vergemakkelijken? Kom het te weten in deze blog van het eCommerce Café. Wij zetten de beste software op een rijtje voor u. Je hebt je misschien wel eens afgevraagd, hoe de grote spelers van Amazon op die plek zijn geraakt. Een groot deel zit hem in het product en de niche die je kiest. Maar het gebruik van Amazon tools kan je avontuur met Amazon zeker vergemakkelijken. En geloof ons er zijn er veel om uit te kiezen.

Deze lijst is geen rangschikking. De tools die hier aan bod komen hebben allen verschillende doeleinden. Er bestaat geen ‘super Amazon tool’ die alles doet. Sinds de doorbraak van Amazon NL zetten meer en meer ondernemers de stap naar verkopen op Amazon NL. En met een zeer goede reden. Amazon NL heeft enorm potentieel, zowel voor grotere bedrijven als starters. Naast deze blog kan je ook de podcast van Marco Coninx beluisteren. Hij is echt een Amazon expert en hij heeft twee succesvolle boeken geschreven. Hier kan je de podcast bekijken/beluisteren.

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die ervaring hebben met Amazon Tools. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt!

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!