maart 24

Alles wat je moet weten over kopen op Alibaba

0  comments

Alibaba

Alibaba

Zoals jullie kunnen lezen in de blog over het private label model is Alibaba de perfecte plaats om fabrikanten in China te vinden. Op het eerste zicht lijkt Alibaba op zich heel duidelijk. Maar er komt wel wat meer bij kijken. Hoe kan je bijvoorbeeld een betrouwbare leverancier vinden en met hen in onderhandeling gaan. En als de onderhandelingen goed gaan, hoe krijg je de producten verzonden. Als je besloten hebt om aan het private label model te beginnen en China als land hebt gekozen om jouw producten te laten maken. Dan zal deze blog je verder helpen in hoe je Alibaba het best gebruikt.

Wat is Alibaba? 

Alibaba is enorm bedrijf gericht op e-commerce. In essentie is het gelijk Amazon, maar dan voor aankopen in bulk. En je kan er fabrikanten op vinden waar je contact mee kan opnemen om jouw private label producten te laten maken en importeren. 

Eigenlijk is Alibaba een verzamelplaats voor Chinese fabrikanten en handelsbedrijven. Als je op zoek bent naar een Chinese leverancier dan is dit “The place to be.”

De Alibaba Group is opgericht in 1999 door Jack Ma en is het moederbedrijf van verschillende online domeinen zoals Alibaba.com, Aliexpress en Taobao (de Chinese Amazon).

eCommerce Café community

In onze besloten community kan je in contact komen met andere leden die kennis hebben over Alibaba. Hier kan je al jou vragen stellen, zodat je niet eindeloos moet Googlen om een passend antwoord te vinden. Daarnaast krijg je ook toegang tot de dagelijkse blogs en nog veel meer. Aarzel niet om jezelf lid te maken en geniet van al de voordelen die het met zich meebrengt! Dat zijn onder meer dagelijkse blogs, wekelijkse podcast en een bruisende en groeiende community met e-commerce ondernemers die klaar staan om jou te ondersteunen.

Klik hier om lid te worden van het eCommerce Cafe.
Ben je al lid? Klik dan hier voor het volledige artikel!


Tags


You may also like

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021

Nieuwe BTW regels voor webshops 2021
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!